ФОТО | АЛ ПАЧИНО ВО НЕГОВ СТИЛ СТАВИ ТОЧКА НА ШПЕКУЛАЦИИТЕ – Славниот актер повторно уловен со 54 години помладата девојка која неодамна му роди син

0

Ал Пачино и неговата девојка Нур Алфала се забележани како уживаат во ноќно излегување откако таа наводно поднесе барање за целосно физичко старателство над нивниот тримесечен син. За нивната врска се шпекулира многу, а овој заеднички јавен настап уште повеќе ја збуни јавноста.

Само неколку недели откако портпаролот на Ал Пачино инсистираше дека тие се сè уште заедно и ги негираше гласините за разделба, 83-годишниот оскаровец и неговата партнерка, кои се во врска од април 2022 година, докажаа дека се уште се заедно додека пристигнаа на заедно во познат ресторан во Беверли Хилс.

Ал Пачино, Нур Алфала
Ал Пачино и Нур Алфала

Додека го напуштаа луксузниот ресторан,Нур Алфала симпатично го држеше актерот за рака додека се враќаа кон нивниот автомобил.

Нивното последно видување дојде откако ги поттикна шпекулациите дека раскинале откако беше објавено дека Нур Алфала поднела барање за родителски права на нивниот малолетен син.

Сепак, претставник на познатиот актер жестоко ги демантираше гласините за Daily Mail, наведувајќи дека тие „не се разделиле“ и дека „заедно постигнале договор за нивниот син“.

Ал Пачино и Нур Алфала успешно разговараа и заеднички постигнаа договор во врска со нивното дете Роман. Тие се заедно. Не се разделија“, изјави тогаш портпаролот на актерот.

Сè уште останува нејасно зошто Нур Алфала поднела судски документи во врска со нивниот син на прво место.

Ал Пачино, Нур Алфала
Ал Пачино и Нур Алфала

Според правните документи, Нур Алфала барала целосно физичко старателство над нивниот син, но кажала дека сака 83-годишната ѕвезда да има „разумна посета“.

Во документите, таа напишала дека е подготвена да му додели на Ал Пачино заедничко правно старателство над бебето, што ќе му даде право на збор за прашања поврзани со образованието, религијата, медицинскиот третман и друго.

Не се знае кога се поднесени документите, но во трудовите стои дека нивниот син има три месеци, што укажува дека тие се поднесени неодамна.