ФОТО | НИКОЈ НЕ БИ И ДАЛ 48 ГОДИНИ! Ѕвездата на “Очајни домаќинки“ истрча на плажа во минијатурно бикини и го украде погледот на сите

Ева Лонгорија (48 г.) уживала на плажа во Марбела, Шпанија. Ѕвездата на „Очајни домаќинки“ ја покажа својата завидна фигура во розови бикини.

слика
Ева Лонгорија

Актерката зрачела со самодоверба додека го покажала своето затегнато тело во бикини, ја врзала косата во висока пунџа и се заштитила од сонцето со црни очила за сонце.

слика
Ева Лонгорија

Неколку дена пред овој одмор, Ева Лонгорија носеше светкав фустан додека беше домаќинка на ѕвездите на нејзината годишна гала со The Global Gift Foundation. Ова беше 11-то издание на оваа блескава забава со непрофитната организација, а се одржа во екот на модната недела во Париз во хотелот „Four Seasons George V“.