ХИТ! ДЕДО БАРА БАБА ЗА СЕРИОЗНА ВРСКА: Еве што и ветил дека ќе и дава секој месец. Понудите пристигаат!

0

Дедо од Србија бара жена на социјалните мрежи, а како што вели ќе и плаќа 50.000 динари месечно.

Неговата објава насмеа многу корисници на социјалните мрежи.

Имено, тој на својот Тик Ток профил објавил своја фотографија со порака дека бара баба.

– Добив многу негативни коментари. Сакам сериозна врска. Имам пензија од 120.000 динари, на бабата ќе и давам по 50.000 динари секој месец . Од 65 до 79 години ми треба баба – напиша овој пензионер.

Дедо бара жена

Оваа негова објава доби многу лајкови, но и хумористични коментари.