Шокантни тврдења на Јована Јеремиќ: ,,10 години знам дека Тони ја изневерува Драгана! Нејзиниот проблем беше што ќе каже селото”

Јована Јеремиќ изјави дека веќе една деценија знае дека Тони Бијелиќ наводно ја изневерува Драгана Мирковиќ.

– Поважно од галамата на Тони е што правела Драгана во тие ситуации?! Па каде беше, па зошто не го остави веднаш?! Каков однос е тоа? Како да останеш во брак во кој никој не те почитува? – започна Јована.

– Што ти е нејасно? Што те изненади? Чекај, знаевме, да бидеме искрени, дека не се залажуваме! Дали ние како новинари знаевме дека Тони ја изневерува во последните 10 години?! Знаевме! Сите знаевме. Дури знаевме со која ја изневерува. Знаевме каква е неговата комбинација во Белград, што има во Виена, што има овде, што има таму… Значи, знаевме – продолжи таа.

– Драгана се срамеше од што ќе каже селото, бидејќи го има тој касидолски менталитет… Луче од Касидол. Тоа е тој менталитет, што ќе каже селото, од што се ослободив кога заминав, среќа што сум заминал порано. Така беше и во нејзиниот случај, а жените кои не се разведуваат од финансиски причини за мене се маченици. А тие што бараат, а немаат ништо, за мене се спонзори. Дали се во брак или само живеете заедно, тоа е веќе прашање – изјави Јеремиќ гостувајќи на Информер.