ШОК ТВРДЕЊЕ НА АМЕРИКАНСКИ РАЗУЗНАВАЧ: Вашингтон поседува вонземска технологија (ВИДЕО)

0

Груш вели дека знае за неколку колеги кои биле физички повредени од активности на неидентификувани аномални појави.

Ветеранот на воздухопловните сили и разузнавачката агенција, Дејвид Груш , денеска сведочеше пред Конгресот , по тврдењата дека Америка „можеби има технологија која е пронајдена во вселенски систем што не е наш “ .

Тој претходно зборуваше за тајни програми за кои тврди дека покажуваат дека Пентагон пронашол „непроменети или делумно недопрени авиони“ кои не се вештачки направени.

За време на неговото сведочење, тој исто така тврдеше дека САД извадиле траги што не припаѓаат на луѓе од соборениот авион. На прашањето дали се работи за човечки или нечовечки биолошки траги, Груш даде шокантен одговор.

– Нечовечки, а тоа беше оценката на луѓе со директно познавање на програмата, со кои разговарав – рече тој.

Груш вели дека знае за неколку колеги кои биле физички повредени од активности на неидентификувани аномални појави. Запрашан да даде повеќе детали, тој рече дека не може да навлегува во детали.

Патем, во интервју објавено минатиот месец, Груш рече дека „САД пронашле пилоти вонземјани“ .

– Па, се разбира, кога ќе повратите нешто што или слетало или паднало, понекогаш наидувате на мртви пилоти и верувале или не, колку и да звучи фантастично, вистина е – рекол тогаш Груш .

Во април, д-р Шон Киркпатрик од Канцеларијата за резолуција на аномалии на сите домени на Министерството за одбрана (AARO) му рече на Комитетот за вооружени служби на Сенатот дека „досега нема веродостојни докази за вонземска активност“ или „вонземска технологија“ .

Но, Мелон рече дека има „веродостојни сведоци“ кои се во „директен конфликт помеѓу она што го кажува д-р Киркпатрик и она што е всушност точно “ .

Мелон, исто така, сугерираше дека ААРО не е најдобро одговара да ја истражи оваа мистерија.

– Мислам дека AARO може да послужи за многу важна цел во однос на истрагата, добивањето на агенциите да споделуваат информации, бенчмаркингот, развивањето стратегии за собирање, но кога зборувате за истражување на ова тврдење за вратените материјали, тоа е друга работа.