Што ги спојува Михаел Шумахер, Тони Паркер и Зинедин Зидан!? Тие се најдоа на исто место во спектаклот на кој вие не се сеќавате! (видео)

0

Што ги обединува Михаел Шумахер, Зинедин Зидан и Тони Паркер? Еден спектакл во кој се најдоа на истото место, а на кој сигурно вие не се сеќавате!

Филмот Астерикс и Обеликс на Олимписките игри беше прикажан на големото платно во 2008 година, а во него улоги добија и познати спортисти. Главните улоги ги толкуваа Зинедин Зидан, Михаел Шумахер, Тони Паркер, но и Амели Морезмо и Жан Тод.

Многумина беа воодушевени од актерските способности на познатите спортисти, а буџетот на овој филм изнесуваше 117.000.000 долари.

Еве неколку делови од филмот, па проценете сами како славните спортисти се снајдоа во улога на актери.