Што се случува со Марија Шарапова? 

Поранешната легенда на тенисот, Марија Шарапова, неодамна беше фотографирана во обична прошетка во Лос Анџелес.

Таа за таа пригода носеше едноставна тренерка и црна чанта, а вниманието на љубопитните минувачи го привлече изразот на лицето на Марија.

Како што можете да видите, таа изгледаше прилично загрижено, што уште повеќе ги заинтересира фотографите да ја следат малку повеќе.

Како што пренесуваат странските медиуми, Марија имала договорен ручек со пријателка, а темата на нивната дискусија била сериозна.

Ниту едното ниту другото не покажуваа знаци на позитивно расположение.

Сега се поставува прашањето, што се случи со Марија Шарапова, па наеднаш ја изгуби насмевката?

Фото: Profimedia