ШТО ЌЕ КАЖЕ МИРКА? Федерер ужива покрај убави девојки (ФОТО)

0

Не ја крие среќата.

Додека најдобрите светски тенисери се потат на теренот, новопензионираниот Швајцарец Роџер Федерер изгледа ужива.

Тој објави слика со четири прекрасни девојки, а неговата насмевка кажува дека ужива во друштво.

Прашањето е само што рече Мирка на оваа слика? Сигурно не е среќна, пред се поради изразот на лицето на Роџер, но и поради срцето што го стави во описот на сликата.