Јелена Карлеуша отиде да гласа во шик издание: Црна капа, фустан со роза и прескапа чанта (ФОТО)

Пејачката сама пристигнала на гласачкото место

Јелена Карлеуша го искористи своето право на глас на изборите 2023 и излезе на гласање во 12 часот место во Дедиње.

Нејзиниот стајлинг, како и на претходните избори, привлече големо внимание. Минатиот пат се одлучи за бела комбинација, а сега пристигна во шик црна верзија со голема капа, фустан со роза и прескапа чанта. На гласачкото место пристигнала сама и брзо ги завршила своите граѓански права. 

Пејачката го спомена и разводот на нејзините родители, наведувајќи дека татко си го нашла со љубовник, поради што нејзините родители се развеле, а зборувала и за распадот на бракот со Бојан Кариќ.