Јована Јеремиќ: Позната сум како Лепа Брена

Водителката Јована Јеремиќ често истакнува дека има високо мислење за себе, а сега зборуваше за финансиите и се спореди со Лепа Брена.

Таа пред сè истакна дека е благодарна за сè што и’ дал Господ и дека верува дека ја очекува уште поголема слава.

-Јас сум мајстор за шоу бизнис, затоа имам два стана. Наплатив за сè што направив, вклучително и за моето превртување на подот, што сите го коментираа – откри Јована.

Таа додаде дека е светски позната жена.

– Во Србија за мене нема момче затоа што јас имам некои традиционални вредности. Јас сум Југословенка, ги обединувам сите – изјави таа за „Свет“ и додаде:

– Популарен сум низ цела поранешна Југославија, како Лепа Брена. Мојата мајка како да била видовита. Кога ме родила рекла дека нејзината ќерка ќе биде популарна исто како Брена.