Беше кукла од насловните страници, сега е бездомник: Убавицата доживеа нервен слом, остана без забите и косата и остана без никој

Лони Вилисон со години живее на улица како бездомничка, поточно од 2016 година не било секогаш така . Некогаш беше една од најпосакуваните дами во шоубизот, а мажите го изгубија умот поради неа.

Лони Вилсон со години живее на улица

Куклата од насловната страна беше бродолом

Таа беше познат модел на костими за капење и фитнес инструкторка, ги красеше насловните страници на списанијата и уживаше во гламурот што доаѓа со таквиот живот, но трагедијата демне зад аголот. Брачниот кревет го делеше со ѕвездата од хит серијата „ Чувари на плажа “, Џереми Џексон.

Инаку, Лони и актерот се венчаа во 2012 година, но по низа расправии се разделија две години подоцна. Ситуацијата кулминираше откако тој физички ја нападна во заеднички дом во Западен Холивуд . Имала две скршени ребра, повреди на вратот и гребаници на лицето.

@mrkendry_2 #yosoycreador #mrkendry_2 ♬ sonido original – mrkendry_2

Нервен слом и зависност ја уништија

Таа во 2016 година доживеа нервен слом , остана без работа, стан и автомобил, а пред тоа беше асистент во хируршки центар во Лос Анџелес. Таа стана зависна од мет и алкохол и сè тргна надолу . Последниве години фотографиите на славната Лони се навистина понижувачки. Се почесто ја гледаме како копа низ ѓубрето во валкана и искината гардероба. Од нејзината поранешна убавина не остана ни трага. Денеска можеа да ја препознаат само оние кои многу добро ја познаваа.

Лони Вилсон изгледа непрепознатливо

Таа во една прилика проговори за својот живот на улица.

“Не сакам да разговарам со моите пријатели, добро сум. Не сакам никој да ми помогне. Можам да се снајдам сам. Имам се што ми треба. Никој не се грижи за мене и не сакам да ги видам затоа што не сакаат да ме гледаат .Немам мобилен.Парите добивам ваму-таму и ги има многу овде.Пред да станам бездомник не можам да останам на едно место каде што можам да живеам во зграда, не можам да живеам во куќа, не можам да живеам никаде затоа што само треба да продолжам да се движам “, изјави таа тогаш за The Sun.

@mr.per.latinoamerica La vida de Loni Willison conmovió a la audiencia, ya que, a pesar de la preocupación de varias personas por su situación de vida en la calle, ella declara sentirse más robusta y más confiada que nunca. #mrperlatinoamerica🌎 ♬ sonido original – Mr.Per.Latinoamerica 🌎

Таа не се капе за да избегне напади

Таа исчезна во 2018 година, откако пријателите се обидоа да ја наговорат да оди во клиника за зависност од дрога. Истата година таа за медиумите изјави дека не се туширала повеќе од една година и дека сака да биде што е можно повалкана за да избегне напади на улица. Таа нема заби, целиот нејзин имот е во нејзината количка.

„Колку сум повалкана, толку подобро. И колку помирисам. Кога ќе ги дозволам тие две работи, тоа функционира. Ја потстрижав косата за да изгледам поинаку. Сама го направив тоа. Но тие сепак ме нападнаа и тоа мораше да се случи “, рече поранешениот модел