Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Аврил Хејнс

“КИНА ЌЕ ГО НАПАДНЕ ТАЈВАН!“ – Директорката на тајната служба на САД тврди дека нова војна е…

Кина повеќе би сакала да го окупира Тајван без воена акција, но во исто време се подготвува за ситуација во која нејзината војска би можела да го окупира островот дури и да интервенираат Соединетите Американски Држави, тврди директорката

“МОСВКА СЕ ПРИПРЕМА ЗА ДОЛГА ВОЈНА ВО УКРАИНА“ – Тајните служби на САД го открија новиот план…

Директорката на американските разузнавачки служби, Аврил Хејнс тврди дека Владимир Путин се подготвува за долг конфликт во Украина. „Победата на Русија во Донбас можеби нема да стави крај на војната. Проценуваме дека претседателот

РАЗУЗНАВАЧКИ АНАЛИЗИ: „Војната во Украина би можела долго да трае, следна на удар би можела да биде…

Директорката на американската Национална разузнавачка агенција, Аврил Хејнс, смета дека рускиот претседател Владимир Путин се подготвува за долга војна во Украина. Таа не ја исклучи ниту руската акција против Молдавија. Обраќајќи се