Активен Таг

Азербеџан

Поранешниот претседател Иванов учествува на 10. Глобален Баку форум во Азербејџан

Поранешниот претседател Ѓорге Иванов, учествува на јубилејниот 10. Глобален Баку форум во Азербејџан, кој се одржува во периодот 9-12 март 2023 годинана, а е посветен на тема „Светот денес: предизвици и надежи“. Како што соопштуваат од