Активен Таг

аларм за Армагедон

“ОПАСНО ПО ЖИВОТ!“ – Европска земја наскоро ќе го тестира застрашувачкиот ‘аларм за…

Велика Британија треба да го тестира застрашувачкиот т.н. „аларм од Армагедон“ во следните неколку недели. Милиони ќе слушнат звук на аларм од нивните телефони и ќе добиваат текстуални предупредувања како дел од новиот владин систем за