Активен Таг

Алина Кабаева

ПУТИН УРЛАЛ НА СВОЈАТА ЉУБОВНИЦА!? Протекоа шокантни информации за тајниот живот на рускиот…

Претседателот на Русија, Владимир Путин наводно е бесен на пријателите на неговата тајна љубовница поради објавувањето вести за нивниот екстравагантен начин на живот. Алина Кабаева, 39-годишна олимписка