Активен Таг

Аманда Холден

Британската фитнес ‘бомба’ ја откри тајната на нејзината неверојатна фигура: “Секое утро…

Членот на жири-комисијата на шоуто за таленти „Britain‘s Got Talent“ Аманда Холден ја откри тајната за нејзината неверојатна фигура во неодамнешното интервју за The Times. Таа призна дека „премногу ја сака храната“, но дека сепак е многу