Активен Таг

Артур О'Урсо

Ова е животот од соништата за секој маж – Запознајте го Артур, има пет сопруги и распоред за…

Човекот по име Артур О'Урсо стана светски познат откако со бразилските медиуми сподели несекојдневни детали од својот живот. Тој е во врска со дури девет девојки, кои ги нарекува негови сопруги, а за медиумите тогаш откри и дека една од