Активен Таг

Арјен Робен

Освои планина од трофеи, играше за најголемите фудбалски гиганти а денес Арјен Робен најде нова…

Не е невообичаено професионалните фудбалери да не знаат што да прават со себе по завршувањето на кариерата, а на многумина им треба малку повеќе време за да се прилагодат на новата реалност каде што веќе нема секојдневни тренинзи,