Активен Таг

АУКУС

Џо Бајден се среќава со премиерите на Велика Британија и Австралија, ќе разговараат за нуклеарните…

Претседателот на Соединетите Американски Држави (САД) Џо Бајден ќе се сретне со премиерот на Велика Британија Риши Сунак и неговиот австралиски колега Антони Албанес во понеделник во Сан Диего, Калифорнија, за да разговараат за