Активен Таг

Весна Змијанац

ФОТО | Весна Змијанац направи операција на срцето – ѕвездата на екс-ју музиката повторно се…

Весна Змијанац, легендарната ѕвезда на екс-ју турбо фолк и новокомпонираната фолк музика, во март имаше операција на срцето, а потоа и беше поставен бајпас. Како што објавија неколку српски медиуми, обожавателите и пријателите биле