Активен Таг

Гвидонија

ТРАГЕДИЈА ВО ИТАЛИЈА – Воени авиони се урнаа во близина на Рим! (видео)

Два воени авиони Siai 60° Stormo се судрија денеска малку пред пладне во близина на Рим. Еден од авионите паднал во поле во близина на градот Гвидонија, додека другиот се урнал на улица меѓу куќи во овој град на периферијата на Рим.