Активен Таг

Г20

НИКОЈ ПРЕТХОДНО ВАКА ГО НЕМА ПОНИЖЕНО – Големиот Сергеј Лавров исмеан од сите! (видео)

Некогаш исклучително почитуван и еден од највлијателните, а по инвазијата на Кремљ врз Украина, најомразените дипломати во светот, рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, доживеа вистинско понижување за време на