Активен Таг

Данела Арсовска

Арсовска: “Пречистителната станица во Скопје е најголемиот еко капитален проект во државава и…

„Нема проблем, затоа што не дозволивме да го има“, кажа градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска на новинарско прашање околу постапката за  Пречистителната станица за отпадни води во Скопје за којашто денеска беше потпишан договор

КОСТОВСКИ НАЈАВУВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА – Градоначалникот на Бутел ги отфрла обвинувањата од…

Градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски ги отфрла обвинувањата на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска во врска со проектот за изградба на булеварот „Боца Иванова“ и обвинува дека таа, а не тој, прави политиканство.

Арсовска: “Завршени голем дел од експропријациите во Аеродром, на крај проектната документација за…

Завршени се голем дел од експропријациите во Аеродром, на крај е проектната документација за улицата „Цветан Димов“ во Чаир. Ова меѓу другото, го истакна градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска,  одговарајќи на новинарски прашања