Активен Таг

Дарко Костовски

КОСТОВСКИ НАЈАВУВА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА – Градоначалникот на Бутел ги отфрла обвинувањата од…

Градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски ги отфрла обвинувањата на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска во врска со проектот за изградба на булеварот „Боца Иванова“ и обвинува дека таа, а не тој, прави политиканство.