Активен Таг

ДПИ

ДПИ предупредува: “Високи казни за економските оператори кои нема да ги почитуваат замрзнатите…

Веднаш по стапувањето во сила на одлуките на Владата за определување на највисоки цени за тестенини, млеко, урда, сирење, кашкавал, кисело млеко, павлака и јогурт, Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) ќе излезе на терен и ќе постапува,