Активен Таг

Еди Рама

ХАОС ВО АЛБАНИЈА – Балканскиот миленик на Западот е во ‘слободен пад’: “Неговите…

Премиерот на соседна Албанија, Еди Рама е еден од најпрозападните политичари на Балканот, поранешен кошаркар и уметник кој дојде на власт ветувајќи немилосрдно сузбивање на криминалните групи. Сепак, една деценија подоцна, напорите на Рама

Еди Рама се пофали: “За четири години бебешки бонус добиле над 164 илјади  новороденчиња“

Во изминатите четири години, од кога почна да се применува владината одлука, во Албанија бебешки бонус добиле над 164 илјади новороденчиња, објави на Фејсбук, албанскиот премиер Еди Рама.  „Досега поддржавме над 164 илјади бебиња, кои