Активен Таг

електронски цигари

ТИНЕЈЏЕРИТЕ СЕ НАЈМНОГУ ЗАВИСНИ – Откриено е дека електронските цигари без никотин всушност ја…

Истрагата на весникот The Guardian откри дека електронските цигари, т.н вејп, кои се продаваат и во Македонија како „без никотин“ ја содржат оваа супстанца која создава голема зависност. Тестирани се седум производи од интернет