Активен Таг

Зоран Мамиќ

Мамиќ остана без скапоцениот “ѕвер”! Одземен му е Мерцедесот вреден 132 илјади евра

Зоран Мамиќ, поранешен тренер и спортски директор на ГНК Динамо, кој е во бегство со својот брат Здравко во Херцеговина, останал без својот скап мерцедес, пишува Hercegovina.info. Имено, како што дознава и објави