Активен Таг

Исус Христос

ЦЕЛОСЕН “МРАК“ ВО НАЈСВЕТОТО МЕСТО НА ХРИСТИЈАНСТВОТО – Пустош во градот каде Божиќ требаше да…

На местото каде што божиќната атмосфера треба да биде најшарена и најпразнична, годинава се е пусто и празно, бидејќи илјадници аџии кои во нормални услови го полнеа Витлеем - местото кое се смета родно место на Исус Христос - не се

ВИДЕО | ЗА ПРВПАТ ПО ДВА ВЕКА ОТВОРЕН ГРОБОТ НА ИСУС ХРИСТОС – Археолог открива: “Колената ми…

Со децении, гробот на Исус Христос во црквата во Ерусалим е заштитен од распаѓање со метална конструкција, која држи мермерни блокови нагризани од временските услови и влијанието на аџиите и туристите. Беше целосно запечатен повеќе од два