Активен Таг

Каролина Страмаре

Поранешната девојка на Душан Влаховиќ си ја отвори душата: “Тоа беше лош момент што мораше да се…

Поранешната италијанска мисица, Каролина Страмаре, која беше поврзувана со српскиот репрезентативец Душан Влаховиќ, проговори фудбалерот. Медиумите во Италија „брмчат“ за врската меѓу Каролина и Душан, која никогаш не беше потврдена,