Активен Таг

Католичка црква

БИЗАРНА АКЦИЈА – Католичка група троши милиони за да ги разоткрие свештениците кои користат…

Конзервативна католичка група во Колорадо потроши милиони долари за да добие податоци за тоа кои свештеници користеле апликации за дружење со хомосексуалци, а подоцна ги споделила податоците со епископите ширум земјата. Акцијата ја