Активен Таг

кризна состојба

Прогласена кризна состојба во Општина Делчево: “Како последица од невремето настанаа оштетувања на…

Прогласена кризна состојба во Општина Делчево, информираа од Општината. Оттаму велат дека одлуката е донесена на денешната седница на Владата, а причината за прогласувањето кризна состојба е заради поплави и справување со поплавите и