Активен Таг

Максим Донец

“ТОЈ ЗНАЕ БУКВАЛНО СЕ!“ – Ова е човекот од кој зависи судбината на Зеленски: “Не можете да…

За повеќе од една година, колку што трае војната во Украина, Володимир Зеленски од неискусен популистички политичар прерасна во политичка икона. Без разлика на исходот од руската инвазија, Зеленски (45 г.) многу веројатно ќе