Активен Таг

Марјан Стаменковски

Одбиено барањето на одбраната на сопственикот на „ДоказМ“ за изземање на скопското ОЈО

Вишото јавно обвинителство го одби барањето на одбраната за изземање на сите обвинители од скопското Јавно обвинителство поради можноста да се јават како оштетени во постапката што се води против обвинетиот Марјан Стаменковски, кој се