Активен Таг

Мајкл Мекфол

‘ШАХ МАТ’ !? Поранешниот американски амбасадор во Русија е нервозен поради ситуацијата…

Мајкл Мекфол, американскиот амбасадор во Русија за време на мандатот на претседателот Барак Обама, е нервозен поради моменталната ситуација на боиштата во Украина, пишува Newsweek. Мекфол вели дека ќор-сокакот меѓу Русите и Украинците