Активен Таг

МВС

Русија се пофали дека го декласирала Холивуд и Том Круз: “Направивме нешто што никој никогаш не го…

Познатата руска актерка Јулија Пересилд лебди во Меѓународната вселенска станица (МВС) додека се обидува да му помогне и да оперира врвен астронаут, а сето тоа има поглед на планетата Земја. Ова е сцена од трејлерот за филмот „Предизвик“,