Активен Таг

Михаил Коротков

ШОКАНТНИ ДЕТАЛИ – Човекот опседнат со блиндираниот воз на Владимир Путин побегнал од Русија:…

Човекот кој стана опседнат да го следи возот на претседателот на Русија, Владимир Путин сега живее во егзил, пишува The Washington Post. Михаил Коротков (31 г.) поминал години следејќи го, фотографирајќи го и пишувајќи за оклопниот воз