Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

МИ6

Поранешен британски шпион кој што работел во Москва тврди: “Имам инсајдерски информации, ПУТИН НЕ Е…

Поранешен британски шпион кој пишувал за аферите на поранешниот американски претседател Доналд Трамп со Русија, изјавил дека од сигурни извори дознал дека рускиот претседател Владимир Путин е тешко болен,