Активен Таг

Наим Бајрами

Собранието расправа за изборот на Илир Демири и Наим Бајрами за министри во техничката Влада 

Собранието во рамки на 143-тата седница расправа за изборот на Илир Демири и Наим Бајрами за министри во техничката Влада за здравство и за информатичко општество и администрација на местото на нивните сопартијци Фатмир Меџити и Азир Алиу