Активен Таг

Ненси Фризер

ЗАРАБОТУВАЛ 250.000 ЕВРА НА ДЕН !? Нови шокантни детали за човекот кој го изврши масакрот на…

Седум мртви, трудница застрелана во стомакот и уште четири лица во животна опасност, ова е билансот од нападот што го изврши Филип Ф. во Хамбург, Германија. За само неколку минути испразнил девет чаури од полуавтоматски пиштол, а