Активен Таг

Никола Петровиќ

Кумот на Вучиќ го искршил својот скап Мекларен, соборил три столба и удрил во друг автомобил: “Во…

Познатиот кум на српскиот претседател Александар Вучиќ, Никола Петровиќ, го „искршил“ својот скап автомобил „Мекларен“, а во тој момент поранешниот директор на „Електромрежје Србије“ бил придружуван од познат готвач, пријател на Вучиќ и