Активен Таг

Нирнберг

МИСТЕРИОЗЕН ЛЕТ – Хаос и паника на социјалните мрежи: Што прави овој авион на пат од Русија…

Пред шест дена, на 4. март, германски авион полета од аеродромот во Франкфурт и слета на московскиот аеродром Внуково. Тој останал таму 2 часа и 21 минута, а потоа одлетал назад во Германија, но не во Франкфурт, туку во Нирнберг,