Активен Таг

Нови Пазар

ТРАГЕДИЈА ВО СРБИЈА – Четири деца го загубија животот во пожар, мајката и таткото сериозно…

Четири деца го загубија животот во неделата во пожар во стан во српскиот град Нови Пазар, соопштија тамошните власти. Во станот каде што избувнал пожарот спасувачите откриле четири деца кои најверојатно починале од задушување од