Активен Таг

Нов Зеланд

СТРАШНО – Мајка на три деца го сподели своето брутално искуство со лекови по породувањето:…

Мајката на три деца Никол Доналд јавно го сподели своето ужасно здравствено искуство и нејзината состојба во која била доведена откако земала лек на рецепт ѝ телото почнало „да и гори од внатре“.  Таа имала страшна реакција на новиот