Активен Таг

Олга Стефанишина

“ИЛЈАДНИЦИ РУСКИ ВОЈНИЦИ ЗАГИНАА!“ – Москва плаќа голема човечка цена во нападот врз Бахмут

Министерството за одбрана на Русија соопшти дека до 210 украински војници биле убиени во поширока област на Доњецкиот фронт. Министерството за одбрана на Украина во саботата објави дека нивните сили одбиле „повеќе од 100 непријателски