Активен Таг

Олта Џачка

Средба Груби – Џачка: “Интеграцијата во ЕУ е во интерес на државата и граѓаните“

Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби и министерката за Европа и надворешни работи на Албанија Олта Џачка, на денешната срдеба разговараа за континуираниот политички дијалог и