Активен Таг

Павел Кротов

МИСТЕРИЈА – Трагичната судбина на светскиот шампион: Еден од најдобрите скијачи почина во сон…

Тој беше еден од најдобрите на светот, а умре во сон и никој не можеше да му помогне. Талентираниот руски спортист и светски шампион во скијање во слободен стил, Павел Кротов (30 г.) почина во сон! Првите информации од Русија