Активен Таг

Панче Тошковски

Закажана пленарна седница за Предлог на Законот за изменување на Законот за безбедност на…

Претседателот на Собранието, Јован Митрески, за попладнево закажа пленарна седница на која ќе се разгледува Предлог на закон за изменување на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата, по скратена постапка.  Во интервјуза МИА,

Панче Тошковски ги посети семејствата на загинатите бранители кои престојуваат во одмoралиштето на…

Министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски, денеска беше во посета на зимското одмoралиште на МВР во Пониква каде што во овој период се сместени и престојуваат децата и семејствата на загинатите бранители. Како што соопшти МВР, во

ВИДЕО | Кој е “црвениот коњ“ во ВМРО ДПМНЕ: Дали е “државна тајна“ каде е роден новиот министер за…

Во понеделникот во зградата на Министерството за внатрешни работи (МВР) и официјално се изврши примопредавање на функцијата министер за внатрешни работи, односно Оливер Спасовски му ја отстапи фотелјата на техничкиот министер за внатрешни