Активен Таг

Паола Саулино

“ЌЕ СЕ СОБЛЕЧАМ ГОЛА И ЌЕ ШЕТАМ НИЗ НЕАПОЛ!“ – Една од најубавите девојки во Италија даде лудо…

Паола Саулино, атрактивната италијанска моделка за возрасни, е една од причините зошто голем број неутрални фудбалски фанови ќе навиваат за Наполи да ја освои Лигата на шампионите оваа година! Паола уште претходно во разговор со