Активен Таг

Портланд

Камерите снимаа спектакуларно бегство од суд, како во филмовите: Кога му ги тргнаа лисиците, настана…

Еди Вилалобос се појави пред судот во Хилсборо, предградие на Портланд, на 27. февруари, каде што требаше да се избере датум за неговото судење. Инаку, Вилалобос е обвинет дека пред две години избодел двајца мажи со нож и убил еден од нив.